Framgang
Framgangen din blir berre lagra på denne eininga, kryptert i nettlesaren. Ingen andre kan sjå han.
Nettlesaren gjer det ikkje mogleg å lagre framgangen din kryptert på denne eininga no. Du kan øve som vanleg, men det du gjer no, blir ikkje hugsa når du går frå sida.
Hentar framgangen din …
Slett lokal framgang
Dette slettar all framgang og alle påbyrja økter som er lagra på denne eininga. Innstillingane dine blir haldne på.
Er du sikker? Framgangen kan ikkje hentast tilbake.